Game: Solitaire City Classic voor 1 dag gratis

Redactie
6 juni 2010, 18:05
1 min leestijd
Game: Solitaire City Classic voor 1 dag gratis

Solitaire City Classic is in samenwerking met freeappaday.com vandaag en enkel vandaag gratis te downloaden in de App Store van Apple. Het spel is zowel te spelen op de iPhone, iPod Touch en de iPad (onder een hoge resolutie) en bevat de klassieke versie van het kaartspel Patience (in het Engels Solitaire).

Erg moeilijk is het spel niet, de app schudt de kaarten voor jou en vervolgens moet jij deze volgens bepaalde regels tot een gewenste eindreeks leggen. Indien alle kaarten gelegd zijn ben je gewonnen. Uiteraard moet dit gebeuren in een zo’n snel mogelijke tijd.

Solitaire City Classic bevat 6 variaties van het spel en via een timescore systeem en een persoonlijke highscore tabel kan je continu jouw score bijhouden en proberen te verbeteren. Verder kan je ook eigen muziek op de achtergrond laten afspelen, jouw eigen foto’s als achetgrond zetten en kan je het spel in landscape modus spelen. Dit samen met nog enkele andere kleine functies hoort deze app op elke iPhone, iPod of iPad van elke Patience fan.

Lees verder na de advertentie.

Solitaire City Classic

Digital Smoke LLC

€ 1,09 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's