Game of Thrones Ascent voor iOS nu gratis te downloaden
Wouter Nijsen

In navolging van het vierde seizoen dat volgende week de première beleeft, lanceren de makers van Disruptor Beam Game of Thrones Ascent op geen denkbaar beter tijdstip in de App Store. De mobiele game is vanaf nu gratis te downloaden voor de iPhone en de iPad.

Game of Thrones Ascent iOSDisruptor Beam riep voor de ontwikkeling van de Game of Thrones-game de hulp in van Kongregate, die ook mee heeft geholpen aan de browserversie op Facebook, één van de meest gespeelde games van 2013 op het sociale netwerk en op het webportal van Kongregate.

Game of Thrones Ascent is de eerste ‘sociale’ game gebaseerd op de bekende HBO-televisieserie. Het spel wordt door meer dan twee miljoen mensen gespeeld via Facebook en de verwachting is dat de mobiele versies op iPhone en iPad ook een gigantische hit worden.

Updates in Game of Thrones Ascent iOS

In de simulatiegame nemen spelers de controle van Het Huis van Westeros. Je neemt als keizer van het rijk belangrijke beslissingen en drukt een eigen stempel op het verhaal. Alle elementen die in Game of Thrones centraal staan, zoals verraad, moord en dubieuze bruiloften, zitten in de game verwerkt.

De mobiele versie is nagenoeg hetzelfde als de browserversie. De game wordt na iedere aflevering van seizoen vier geüpdatet. De updates hangen samen met de gebeurtenissen die in die episode voorbij kwamen. Daarmee wil Disruptor Beam vooral de doorgewinterde fans van de serie belonen.

→ Bekijk ook ons overzicht met de beste iPhone games!

Game of Thrones Ascent

Disruptor Beam

7,0 (2 reviews)
Gratis via App Store

Game of Thrones Ascent
Game of Thrones Ascent
Game of Thrones Ascent
Game of Thrones Ascent
Game of Thrones Ascent

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.