Game Mega Run als opvolger van Mega Jump op iPhone
Redactie

Mega Jump is een populaire game voor op de iPhone en heeft nu de game Mega Run als opvolger gekregen. Het verschil tussen de games is, dat je in Mega Run in 64 levels moet rennen en bij Mega Jump draait het vooral om springen.

Munten en bonussen

Bij het spelen van Mega Run moet je proberen om zo veel mogelijk munten en bonussen te verzamelen tijdens het rennen. In het gratis spel is er één knop beschikbaar en dat is een zogenaamde springknop. Als er een muur in de weg staat, moet je daar dus over springen. Dat kan door op het scherm te drukken. Als je hoger wilt springen, moet je wat langer drukken. Je kunt tegenstanders uit de weg ruimen door op het hoofd ervan te springen. De levels bestaan uit meerdere lagen. Daarop glinsteren diamanten, die je kunt sparen.

Hoge sterrenscore

Je wilt natuurlijk een zo hoog mogelijke sterrenscore halen. Om dat te bereiken moet je niet alleen snel zijn, maar ook soepel springen en munten verzamelen. De vrolijke kleuren en het leuke melodietje maken het spel extra aantrekkelijk. Ook de extra spelelementen, zoals het groter worden, in een vuurbal veranderen en munten naar je toe trekken, maken het spel afwisselend. Bij een hogere rang heb je onder meer de mogelijkheid om in de App Store power-ups vrij te spelen en nieuwe hulpmiddelen te krijgen.

Download de game Mega Run gratis op je iPhone.

Mega Run - Redford's Adventure

Get Set Games

7 (51 reviews)
Gratis via App Store
Mega Run - Redford's Adventure
Mega Run - Redford's Adventure
Mega Run - Redford's Adventure
Mega Run - Redford's Adventure
Mega Run - Redford's Adventure

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.