Galaxy on Fire 2 HD gratis op je iPhone tot 15 februari
Redactie

De Galaxy on Fire 2 HD versie kost normaal gesproken 5,59 euro, maar is nu tijdelijk op je iPhone gratis te installeren. De game is namelijk uitgeroepen tot App van de Week en wordt daarom tot 15 februari gratis aangeboden.

Galaxy on Fire

galaxy-on-fire-hdHet spel van Galaxy on Fire speelt zich af in de ruimte en heeft een kwalitatief hoogwaardige vechtsimulatie in 3D te bieden. In het spel vol actie en avontuur neem jij de rol op op je van een veteraan uit de ruimteoorlogen, namelijk van de heethoofd Keith T. Maxwell. Het doel van het spel is te voorkomen dat de Melkweg ten onder gaat door sluwe kapers en ruimtepiraten die meedogenloos zijn. Kijk ook uit voor de op macht beluste gekken die de Melkweg willen vernietigen.

Koop een eigen ruimtestation

Tijdens het spelen van Galaxy on Fire heb je de mogelijkheid om een eigen ruimtestation te kopen. Dat is handig om bijvoorbeeld voorwerpen op te slaan of je favoriete ruimteschip te parkeren en te verfraaien. Met je ruimteschip schiet je vijanden uit de lucht en je krijgt meer wapens tot je beschikking op het moment dat het spel verder vordert. Tussen de gevechtsmissies door wacht je trouwens nog een andere taak, want dan moet je op handelsmissie en tussen verschillende planeten reizen.

Profiteer van het voordeel van de gratis App van de Week en betaal dus geen 5,59 euro die je normaal moet betalen voor de uitvoering van de Galaxy on Fire 2 HD game.

Galaxy on Fire 2™ HD

FISHLABS

8 (9 reviews)
Gratis via App Store
Galaxy on Fire 2™ HD
Galaxy on Fire 2™ HD
Galaxy on Fire 2™ HD
Galaxy on Fire 2™ HD
Galaxy on Fire 2™ HD
Galaxy on Fire 2™ HD

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.