Ga noten plukken met de Wildplukwijzer app op je iPhone
Redactie

De herfst is bij uitstek het seizoen om wandelingen te maken door de bossen en op zoek te gaan naar dat wat de natuur ons schenkt. Bijvoorbeeld noten, kastanjes of fruit en groenten. Met de Wildplukwijzer app op je iPhone vind je de beste locaties om te plukken.

Plukken in het wild

Het maken van een herfstwandeling wordt nog leuker als je gebruikmaakt van de Wildplukwijzer applicatie op je iPhone. Je kunt bijvoorbeeld specifiek op zoek gaan naar beukennootjes of naar appels op openbare locaties. Selecteer eenvoudig op soort of op het herfstseizoen, want dan zie je de locaties, waar op dit moment het meeste te plukken valt. De app geeft je de gelegenheid om de locatie van nieuwe pluklocaties via GPS te markeren. De applicatie is in het begin van oktober uitgebracht en heeft al vele gebruikers, die in Nederland al een groot aantal plukplekken gemarkeerd hebben.

Uitgebreide opties

Met de Wildplukwijzer app op je iPhone kun je ter plekke op een pluklocatie een foto maken, zodat deze eenvoudig terug te vinden zijn. Heb je belang bij meer informatie over bijvoorbeeld kastanjes of een bepaalde notensoort, dan vind je per soort een verwijzing naar Wildplukwiki van Oogsten zonder zaaien.

Maak de herfstwandeling nog leuker door de Wildplukwijzer app op je iPhone te installeren.

Wildplukwijzer

MerlinIS

3,0 (4 reviews)
Gratis via App Store
Wildplukwijzer

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.