Ga hardlopen met de Run Motivation app op je iPhone

Redactie
14 april 2013, 8:44
1 min leestijd
Ga hardlopen met de Run Motivation app op je iPhone

Er zijn al meerdere applicaties beschikbaar op het gebied van hardlopen met je iPhone, maar de Run Motivation app biedt net even wat extra’s op het gebied van de audiobegeleiding.

Audiobegeleiding

run-motivation-appDe app Run Motivation met audiobegeleiding kun je gratis op je iPhone installeren, maar als je van de uitgebreide audiobegeleiding gebruik wilt maken, kost je dat eenmalig 0,89 euro. In dat geval heb je bovendien de mogelijkheid om de kleuren van het dashboard in te stellen en kun je tijden van vorige hardloopsessies met elkaar vergelijken. Als je de groene knop Start Running indrukt dan wordt het dashboard geactiveerd. Vervolgens zie je in de vakjes verschillende gegevens, zoals de snelheid en de afstand die is afgelegd. Ook kun je het aantal calorieën zien dat is verbrand.

Vakjes in vorm van kubus te bedienen

De vakjes van de app Run Motivation kun je bedienen in de vorm van een kubus door omhoog te vegen. Zo zie je bijvoorbeeld de eerder afgelegde afstand en de tussentijd. Tik je op een vakje dan wordt de informatie groot afgebeeld en kun je op de kaart zien waar jij je bevindt.  De knoppen voor audiobegeleiding vind je onderaan.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's