Ga de uitdaging aan met de Cubles game op je iPhone
Redactie

De Cubles app voor de iPhone is een leuke game, waarbij je met vier blokjes van eenzelfde kleur een vierkant of rechthoek moet maken. Dat lijkt eenvoudig, maar met bommen, onverwachte wendingen en een tijdslimiet is het spel nog knap lastig.

Onverwachte wendingen

Het zijn de onverwachte gebeurtenissen van het spel Cubles die voor verrassende en spannende momenten zorgen. Als je bezig bent met het maken van vierkanten of rechthoeken van gekleurde blokjes vallen er bijvoorbeeld plotseling bommen. Ook kun je onverwacht in een waterfestijn terechtkomen en kom je er zo nu en dan achter dat sommige blokjes op slot zitten. De verrassingselementen maken de game Cubles extra leuk en afwisselend, want er zijn maar liefst twaalf verschillende Cubles in het spel aanwezig, waar je soms radeloos van wordt.

Speleigenschappen

De Cubles game kent vijf verschillende niveaus met tachtig uitdagende missies. Tijdens het uitvoeren van de missies kunnen er in totaal 240 bonussterren worden verdiend, maar dan moet je natuurlijk wel echt goed je best doen. Het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren en in de Arcade Mode is het mogelijk om de hoogste wekelijkse score te halen en de spelers in de rest van de wereld voor te blijven.

De app Cubles is gratis te installeren op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.