De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Met Fundalert ben je de eerste bieder op jouw droomhuis

Florence Peeters
17 december 2018, 16:51
2 min leestijd
Met Fundalert ben je de eerste bieder op jouw droomhuis
Fundalert

Fundalert

€ 0,99

Reviewscore

7,5

Een koophuis vinden is zeker in deze tijd enorm lastig. De nieuwe app Fundalert zorgt ervoor dat jij vooraan in de rij staat bij jouw droomhuis op Funda.

Lees verder na de advertentie.

Fundalert waarschuwt voor interressante huizen

De Nederlandse huizenmarkt is met name in de grote steden aardig oververhit. Huizenzoekers draaien dan ook overuren op diensten als Funda om het ideale koophuis te vinden. Maar zo makkelijk is dat niet. Dat kan handiger, dacht ook de Nederlandse ontwikkelaar Kersvers. Het bedrijf heeft onlangs Fundalert uitgebracht.

Met deze app stel je alerts in voor Funda, op basis van jouw wensen. Hiermee heeft het een app uitgebracht die een functie vervuld die Funda nalaat om toe te voegen aan zijn app: de mogelijkheid om alerts in te stellen voor zoekopdrachten.

Stel jouw voorkeurslocatie, prijs, kameraantal en minimale oppervlakte in en afwachten maar. Zodra er een woning op Funda verschijnt die aan jouw wensenlijstje voldoet, ontvang je een pushmelding.

Zo ben je de concurrentie voor en ontvang je altijd een notificatie zodra jouw droomhuis op het internet verschijnt. Fijn is dat je zoveel alerts kunt instellen als je wil. Als je bijvoorbeeld iets zoekt in de omgeving van Utrecht, kun je verschillende zoekopdrachten maken voor omringende steden en dorpen.

Daarnaast wijzig je op ieder moment de zoekopdracht voor je alerts, als bijvoorbeeld blijkt dat je budget te groot of klein is om huizen te vinden die bij jou passen. Verder hoef je niets te doen, en verschijnen de meldingen over nieuwe huizen vanzelf op je scherm, zolang je toestemming voor meldingen hebt gegeven.

Filters uitbreiden voor betere resultaten

Fundalert is pas net uitgebracht door Kersvers, dat onder meer ook de Schiphol-app heeft ontwikkeld. In de huidige versie is het alleen mogelijk om op vier zoekcriteria te filteren. Hopelijk komen daar in toekomstige updates meer filters bij, zodat je nog gerichter kan zoeken.

Zo is het op de website en in de app van Funda zelf wel mogelijk om op uitgebreide criteria te filteren, om zo de meest passende koophuizen voor jou te vinden. Het zou een groot pluspunt zijn als je ook in Fundalert een kilometerstraal kan toevoegen aan de plaats waar je op zoekt. Dan hoef je niet meer meerdere filters voor andere plaatsen in de omgeving in te voeren.

Fundalert kost eenmalig 0,99 euro in de App Store. Zeker als je op huizenjacht bent op gewilde locaties zoals Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Utrecht is het die ene euro absoluut waard om je azende mede-huiszoekenden te snel af te zijn. Of je nou een bezichtiging wil of een snel bod uitbrengt, je staat tenminste vooraan.

Fundalert

PWDR

€ 0,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen