Full: doelen behalen met overzichtelijke iPhone-app
Wouter Nijsen

Het is niet altijd makkelijk om al je doelen scherp voor ogen te houden. Full kan daarbij helpen. Doelen bijhouden was nog nooit zo overzichtelijk.

Full voor iPhone werkt eigenlijk enorm simpel. Je benoemt een bepaalde categorie, een gezond rondje lopen bijvoorbeeld, en kent daar een bepaald aantal aan toe. Iedere keer als je dat gezonde rondje hebt gelopen, tik je er eentje weg, tot je je doel behaald hebt uiteraard.

Ben je echter nog ver van je doel verwijderd? Dan kleurt de teller rood. Hoe dichter je bij je doel bent, hoe groener de teller kleurt. Deze doelen kun je wel alleen per maand invullen, dus van tevoren moet je even goed inschatten en bijhouden wat je de komende maand allemaal wilt bereiken.

Full oogt strak en werkt soepel

Er zijn natuurlijk talloze andere apps die hetzelfde kunnen als Full. Deze iPhone-app ziet er echter enorm strak uit en werkt erg soepel. Het uiterlijk van de app past bijvoorbeeld al perfect in iOS 7, dankzij dat strakke ‘plat’ ogende ontwerp. Als je een stap dichterbij je beoogde doel bent, hoef je daarnaast alleen even over een activiteit te vegen, om er een extra puntje aan toe te kennen dus.

Het enige echte nadeel van de app is dat hij je niet buiten de app om op de hoogte houdt van je voortgang. Je moet er daarom zelf even aan denken om alles netjes bij te houden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.