Fruit Ninja gratis op je iPhone als App van de Week

Deze week is het populaire spel Fruit Ninja uitverkoren en tot App van de Week uitgeroepen. Dat betekent dat je de hele week de mogelijkheid hebt om het spel gratis op je iPhone te installeren.

Ga de strijd aan met het fruit

fruit-ninjaJij bent in het spel de Fruit Ninja die de taak heeft om zoveel mogelijk fruit kapot te snijden en te smijten, maar dat gaat natuurlijk niet zonder gevaren. Je moet namelijk op je hoede zijn voor bommen die een voortijdig eindige van je carrière als Fruit Ninja kunnen betekenen. Het explosiegevaar ligt dus op de loer in dit spannende actiespel dat zeker niet snel zal vervelen. Je kunt het spel spelen door met je vinger over het scherm te swipen.

Populair spel

Ninja Fruit is echt een leuk spel om op je iPhone te spelen en zo denken er veel mensen over. De populariteit is namelijk groot met een gemiddelde waardering van 4,5 ster van een totaal van meer dan 730 beoordelingen van de huidige versie en een totaal van ruim 14.500 beoordelingen van alle versies die van dit spel zijn uitgebracht. Beoordeel zelf of het spel Fruit Ninja echt zo leuk is door de game meteen te installeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Fruit Ninja Classic

Halfbrick Studios

8 (2 reviews)
€ 2,29 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.