Frontback update voegt extra functies toe
Roel van Hout

Frontback, een app die op leuke wijze gebruik maakt van de twee camera’s van je iPhone, heeft in een Frontback update extra functies gekregen.

Met Frontback maak je eerst een foto met de camera voorop je toestel, en vervolgens met de camera op de achterkant. Vervolgens worden beide afbeeldingen samengevoegd. De app werd behoorlijk breed opgepikt, en heeft nu een update gekregen.

frontback updateDe Frontback update voegt ten eerste verbeteringen aan je feed toe. Het is allemaal wat socialer gemaakt met captions, en foto’s die door je vrienden zijn gemaakt. Deze worden boven de ‘Staff Picks’ weergegeven. Ook kun je vanaf nu je iPhone contactpersonen uitnodigen voor de app.

Frontback update zorgt voor meer opties

Ten tweede, en misschien nog wel belangrijker, is het nemen van foto’s wat vrijer gemaakt. Je kunt namelijk de foto’s van plaats verwisselen door verticaal over het scherm te vegen. Ook kun je van camera wisselen door je vinger horizontaal over het scherm te slepen.

Ook kun je onafgemaakte posts tijdelijk opslaan om er later mee verder te gaan. Ten slotte is er meer keuze in het deelmenu: je kunt ook posts delen via SMS, e-mail en Tumblr.

Frontback is gratis te downloaden in de App Store!

Frontback - Sociale Foto's

Social Apps BVBA

Gratis via App Store
Frontback - Sociale Foto's
Frontback - Sociale Foto's
Frontback - Sociale Foto's
Frontback - Sociale Foto's
Frontback - Sociale Foto's

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.