FriendSync: Gegevens van contacten aanvullen
Redactie

Het kost vaak veel tijd om je contacten op je telefoon goed bij te houden. Vaak worden hierdoor gegevens zoals geboortedatums en foto’s weggelaten om tijd te besparen. Tegenwoordig zijn er hulpmiddelen waarmee je je adresboek kan aanvullen met gegevens. FriendSync is hier een voorbeeld van.

Gegevens importeren van Facebook

Met FriendSync kan je gegevens importeren van Facebook. Je kan de applicatie verbinden met het sociale netwerk door je aan te melden binnen de applicatie. Vervolgens kan je op ‘Sync with Facebook’ tikken om de Facebook-vrienden naast je contacten op je telefoon te leggen.

De applicatie zal automatisch herkennen welke contacten je als vriend op Facebook hebt. Vervolgens zal de profielfoto, achternaam én geboortedatum aan je contactpersoon op je telefoon worden toegevoegd. De applicatie zorgt er dus voor dat je contactpersonen op je iPhone worden voorzien van meer nuttige informatie.

Meer informatie in de toekomst

FriendSync is een applicatie die al enkele maanden geleden in de App Store werd gezet. Mogelijk zijn andere ontwikkelaars nu bezig aan een nieuwe applicatie die meer informatie over de contactpersonen kan verzamelen. Op verschillende sociale netwerken zijn de e-mailadressen bijvoorbeeld ook zichtbaar. Deze informatie kan ook heel nuttig zijn om bij je contactpersonen te bewaren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.