French verb trainer: Spijker je Frans bij met je iPhone

Redactie
22 april 2009, 22:24
1 min leestijd
French verb trainer: Spijker je Frans bij met je iPhone

Er komt weer een vakantie aan, althans, voor de scholieren dan. Dit betekent dat er weer veel mensen op vakantie gaan naar het buitenland. Volgens verschillende onderzoeken gaat de Nederlander dit jaar ‘dichter bij huis’ op vakantie, dus is de kans groot dat jullie in Frankrijk of België  belanden tijdens de vakantie.

Om je enigszins verstaanbaar te maken in Frankrijk, zal je de basis van de Franse taal onder de knie moeten hebben. Een moeilijk punt in deze basis is het werkwoord gedeelte. Om al je werkwoordvervoegingen weer een keer te oefenen, kan je de applicatie French verb trainer downloaden.

Deze applicatie kan je allerlei werkwoorden in verschillende tijden laten zien . Hij laat het werkwoord pas zien nadat je op het scherm hebt getikt. Hierdoor kan je van tevoren raden hoe je het werkwoord schrijft, omdat de tijd en de persoon wel al te zien zijn. Op deze manier wordt het een soort quiz.

Voorbeeld:

Lees verder na de advertentie.

  • Persoon: Elle
  • Tijd: Futur
  • Werkwoord: Nager
  • Antwoord: ??? (nagera)

Deze applicatie is niet alleen handig tijdens de vakantie, maar ook tijdens schooltijden. Veel scholieren moeten voor Frans werkwoorden leren, en dat kan nu dus ook via je iPhone.

French veb trainer is nu te downloaden voor 2,39.

<br />(Wat is dit? )

Categorieën: Onderwijs, Reizen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's