Foursquare update laat je je vrienden inchecken

Roel van Hout
26 juni 2013, 10:28
2 min leestijd
Foursquare update laat je je vrienden inchecken

Geen betere manier om anderen te laten waar je bent dan met Foursquare. Inmiddels kan dat ook wel met Facebook of Twitter, maar door een Foursquare update kun je nu ook je vrienden inchecken.

Foursquare updateDat is een welkome aanvulling op de Foursquare app. Je kon eerder al wel aangeven dat je ergens samen met iemand was, net als op Facebook, maar je vrienden zelf inchecken was er nog niet bij.

Door in het check-in scherm te tikken op ‘I’m with…’, kun je uit je contactpersonen kiezen met wie je samen bent. Nieuw is nu dus dat je vrienden een waarschuwing krijgen dat ze worden ingecheckt door iemand anders. Je vrienden kunnen, wanneer ze niet bij je in de buurt zijn, dit uiteraard ook weigeren. Dan worden ze zoals voorheen alleen genoemd.

Foursquare update breidt ‘Explore’ mogelijkheden uit

Daarnaast voegt de Foursquare update ook nieuwe zoekmogelijkheden toe aan het tabblad ‘Explore’. Je kunt nu bijvoorbeeld zoeken naar een goedkoop restaurant in de buurt, dat door je vrienden is goedgekeurd maar dat jij nog nooit bezocht hebt. Zoeken gebeurt nu veel gerichter, omdat je je zoekopdrachten kunt filteren op bijvoorbeeld prijs, afstand, of je er al geweest bent of niet, of locaties die net geopend zijn.

Lees verder na de advertentie.

Als je Foursquare nog nooit gebruikte, even in het kort de lol ervan: door op zoveel mogelijk plekken in te checken, ontvang je punten. Je kunt daarbij zo specifiek zijn als je zelf wil: de Bijenkorf in Amsterdam is bijvoorbeeld een geschikte check-in, maar je kunt ook specificeren op welke verdieping en zelfs op welke afdeling je in het gebouw bent. Als je op één plek veel incheckt krijg je een bepaalde titel, zoals bijvoorbeeld ‘burgemeester’. Het verzamelen van zulke badges kan behoorlijk verslavend zijn.

De gratis app met Foursquare update is nu verkrijgbaar in de App Store. Zeker uitproberen!

Foursquare City Guide

Foursquare Labs, Inc.

Gratis via App Store
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide

Via: AppAdvice

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's