Foursquare 7.0: opnieuw ontworpen voor iOS 7 en meer aanraders

Roel van Hout
6 december 2013, 8:27
1 min leestijd
Foursquare 7.0: opnieuw ontworpen voor iOS 7 en meer aanraders

Foursquare was er redelijk snel bij met het re-design voor iOS 7, maar blijkbaar niet naar tevredenheid: Foursquare 7.0 kent een volledig nieuw ontwerp én verstuurt meer aanraders.

Foursquare 7.0Je kent het vast wel, Foursquare: het sociale netwerk waarmee je op verschillende plekken kunt ‘inchecken’, en daarmee punten verdienen om bepaalde rangen en titels te verdienen. Als je ergens vaak incheckt, zal de app je bijvoorbeeld benoemen tot ‘burgemeester’ van een bepaalde plek. Ook kun je met de app aanraders van vrienden voor restaurants, cafés of andere plekken krijgen.

De app kreeg vrij snel na de release van iOS 7 een licht aangepast design, maar blijkbaar niet naar tevredenheid van de ontwikkelaar: Foursquare 7.0 geeft de app een complete make-over. Afbeeldingen komen tot aan de randen van het scherm, icoontjes zijn rond, en er is – natuurlijk – veel gebruik van wit en felblauw, de kenmerkende kleur van de app.

Foursquare 7.0 stuurt pushberichten

Daarnaast heeft de ontwikkelaar de app – in hun eigen woorden – ‘slimmer’ gemaakt: op basis van je locatie zul je pushberichten toegestuurd krijgen, ook als je Foursquare niet hebt geopend. Dat klinkt heftig voor de batterij, maar zou het volgens de ontwikkelaar niet moeten zijn.

Lees verder na de advertentie.

Foursquare 7.0 is nu te downloaden in de App Store!

Foursquare City Guide

Foursquare Labs, Inc.

Gratis via App Store
Categorieën: Reizen, Sociaal netwerken
Spotlight: Foursquare

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's