Foto-app Union tovert je kiekjes om tot verbluffende kunstwerken
Gijs Ettes

Pixite, de ontwikkelaar achter de populaire foto-app Tangent, heeft vandaag een nieuwe app gelanceerd waarmee je doodgewone kiekjes omtovert tot kunstwerken. Met Union kun je de foto’s op je iPhone of iPad combineren en transformeren, met verbluffende resultaten.

UnionEn dat is niet eens zo lastig. Nadat je de app start kun je een foto’s voor de voor- en achtergrond inladen of kiezen voor bepaalde kleuren of vormen. Details verwijderen die niet in je compositie passen, is zo gepiept dankzij de simpel te gebruiken tools die je tot je beschikking hebt.

Zo kun je gemakkelijk afbeeldingen vergroten of verkleinen en oneffenheden wegpoetsen. Ook de kleuren kun je aanpassen, zodat de voor- en achtergrond perfect in elkaar overvloeien. Ben je klaar met je compositie, dan kun je deze zonder kwaliteitsverlies lokaal opslaan of delen via Instagram, Facebook, Twitter of een mailtje.

Union downloaden

Met 1,79 euro is Union iets duurder dan de andere foto-apps van Pixite, die je al voor 89 cent in huis haalt. Deze nieuwe app is 18,1MB groot en vereist iOS 7 of nieuwer.

Union - Combine & Edit Photos

Pixite LLC

9 (11 reviews)
€ 2,29 via App Store

Union - Combine & Edit Photos
Union - Combine & Edit Photos
Union - Combine & Edit Photos
Union - Combine & Edit Photos
Union - Combine & Edit Photos

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.