FoTask app voor de iPhone laat je foto’s maken met wedstrijdelement
Redactie

FoTask is een nieuwe app voor de iPhone waarmee je foto’s kunt maken en delen en de strijd met andere fotomakers over de hele wereld kunt aangaan. Win prijzen en munten en bedenk zelf een leuke fotowedstrijd.

Interactieve manier van foto’s delen

app-fotaskDe FoTask app is volgens de ontwikkelaars een nieuw sociaal netwerk met een interactieve manier van foto’s delen. Je kunt deelnemen aan fotowedstrijden die door andere gebruikers van de app zijn gestart, maar ook zelf een opdracht aanmaken en daar een prijs aan verbinden voor de winnaar. Als je zelf een fotowedstrijd plaats kun je rekenen op foto’s die vanuit de hele wereld naar je toegezonden worden. Nog leuker is het om zelf ook mee te doen en munten of prijzen te winnen.

Gouden munten winnen

Je kunt door mee te doen met fotowedstrijden gouden munten verdien om zo toegang te krijgen tot uitgebreidere opties die de app FoTask te bieden heeft. Deze app kan overigens uitstekend ingezet worden voor marketingdoeleinden om een product of dienst te promoten. De app voorziet aan de ene kant in een sociaal netwerk van liefhebbers van het maken van foto’s en aan de andere kant ook in zakelijke doeleinden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.