De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Fortnite-update voor iOS brengt compleet nieuwe modus en meer

Thomas Haenen
7 september 2018, 10:58
1 min leestijd
Fortnite-update voor iOS brengt compleet nieuwe modus en meer
Fortnite

Fortnite

Gratis

Reviewscore

7,5

Versie 5.40 van Fortnite is nu beschikbaar voor iOS-apparaten. Deze update voegt de nieuwe ‘Getaway’-modus toe als onderdeel van het High Stakes-evenement. Ook zijn er diverse bugs en andere problemen opgelost.

Fortnite-update voor iOS rolt uit

Epic introduceert een compleet nieuwe modus voor Fortnite: ‘Getaway’. Deze modus is slechts tijdelijk beschikbaar, en onderdeel van het High Stakes-evenement dat op dit moment loopt. Zie Getaway als een bankroof. Vier kluizen zijn gedropt op willekeurige plekken rond het eiland. In de kluis zit een kostbare juweel, die je met een team van vier als eerste moet zien te bemachtigen.

Eén speler probeert de kluis te kraken, terwijl de rest hem zo lang mogelijk verdedigt. Heb je de juweel, dan is het zaak om zo snel mogelijk een busje te vinden en weg te vluchten. Er zijn daarnaast verschillende andere uitdagingen toegevoegd gerelateerd aan het evenement, alsmede enkele ‘Wild Card’-skins die je ontgrendelt door te spelen.

Ook nieuw is de Grappler, een wapen waarmee je je veel sneller over het eiland beweegt. Je kunt de Grappler tijdens een potje op een object richten, zodat je daar snel naartoe ‘vliegt’. Verder is de besturing van Fortnite op iOS iets verbeterd.

→Met deze 6 Fortnite-tips haal je zo Victory Royale

Download Fortnite voor iOS

Waar Android-gebruikers Fortnite via een omweg moeten downloaden, vind je de iOS-versie gewoon in de App Store. Voor het installeren is 159MB aan vrije opslagruimte en iOS 11 of hoger nodig. Daarnaast werkt Fortnite alleen op de iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone 6S (Plus), iPhone SE en de meeste recente iPads. Oudere toestellen als de iPhone 6, 6 Plus en 5S vallen helaas buiten de boot.

Fortnite

Epic Games

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu