Football Manager 2010 voor iPhone vanaf nu te downloaden

Football Manager is, zoals de naam al doet verraden, een voetbalspel. In tegenstelling tot andere game versies van voetbal is het hier niet de bedoeling om de spelers te “spelen”. Met Football Manager ben je de onder andere de coach van het team, je maakt de opstelling en bepaalt de tactiek.

iPhone versie

De game is al eerder uitgekomen voor platforms, je kan Football Manager 2010 al spelen op de pc en de psp. Hoe de iPhone versie presenteert in vergelijking met de versie op de andere platforms is niet bekend.

In Football Manager Handheld 2010 kan je in 34 competities spelen die aanwezig zijn in 11 landen, Nederland hoort ook daar bij. Je hebt keuze uit vele teams en echte voetballers, de namen zijn dus hetzelfde als in real life.

Momenteel moet je 9,99 EUR betalen voor de game, erg prijzig maar dan krijg je ook wat. Een echte must voor een voetballiefhebber!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bron: Sports interactive

Het filmpje is een promo voor de desktop versie

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.