Meditatie-app Flowing is Apples Gratis app van de Week

Lars Paijmans
30 september 2016, 12:33
1 min leestijd
Meditatie-app Flowing is Apples Gratis app van de Week
Flowing ~ Meditation in Nature

Flowing ~ Meditation in Nature

€ 3,49

Als je leven wel wat mindfulness en meditatie kan gebruiken, komt de nieuwe App van de Week van Apple als geroepen. Hierdoor kun je Flowing gratis downloaden de komende zeven dagen.

Lees verder na de advertentie.

Flowing gratis downloaden

Normaal gesproken kost Flowing 2,99 euro maar omdat Apple de app in het zonnetje zet als Gratis app van de Week kun je hem zeven dagen lang voor nop uit de App Store plukken.

Flowing gratis

Flowing is een app die heel wat belooft. Door de app regelmatig te gebruiken zou je slaapritme erop vooruit gaan, kun je je beter focussen en gaat je productiviteit omhoog. Flowing wil dit bereiken door verschillende meditatie-oefeningen, rustgevende scenes af te spelen en kalmerende achtergrondgeluiden te laten horen.

Door de uitgebreide opties is Flowing dus een app die voor veel mensen van pas kan komen. Als je geen zin hebt in een minicursus mindfulness, dan komt de app alsnog van pas als je wat achtergrondmuziek tijdens het werk zoekt die niet teveel afleidt. Nu Flowing gratis is, is dit sowieso het beste moment om deze app een kans te geven.

Vier miljoen gebruikers

Volgens Flowing hebben al meer dan vier miljoen mensen de app gebruikt. Het design van de app is erg toegankelijk, en komt pas echt goed tot zijn recht als je een koptelefoon gebruikt. Ieder week kiest Apple een app uit als Gratis app van de Week. De app wordt dan niet alleen in prijs verlaagd, maar krijgt ook een prominente positie in de App Store.

Flowing ~ Meditation in Nature

Franz Bruckhoff

€ 3,49 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu