De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

3 redenen waarom je puzzelgame Flockers niet mag missen

Wouter Nijsen
19 januari 2015, 18:32
2 min leestijd
3 redenen waarom je puzzelgame Flockers niet mag missen

Flockers is een nieuwe, verslavende puzzelgame voor je iPhone of iPad. We lichten drie redenen uit waarom je dit toffe spelletje niet mag missen.

Lees verder na de advertentie.

1. Van de makers van Worms

Flockers is gemaakt door Team17, dat bekend is van de populaire Worms-serie. Dit zijn enorm populaire games die al miljoenen keren over de (digitale) toonbank gingen. In Flockers speel je met de schapen uit de Worms-spellen en dat is opvallend leuk. Daarnaast is de game net als Worms voorzien van een fraaie grafisch stijl, die zich kenmerkt door veel kleuren en een cartooneske look.

2. Bekende puzzelopzet zorgt voor leuke gameplay

De opzet van Flockers zal je waarschijnlijk bekend voorkomen. In de game is het namelijk de bedoeling om een kudde schapen van punt A naar B te loodsen, net zoals in het populaire spel Lemmings. Voordat je aan een level begint, krijgt je te zien over hoeveel schapen je beschikt. Het is hierna handig om de spelwereld kort te verkennen, zodat je ziet hoeveel schapen er benodigd zijn om een perfecte score te behalen.

Flockers

Na het voltooien van een level word je beoordeeld aan de hand van een aantal sterren (1, 2 of 3). In de eerste levels van het spelletje zul je merken dat je gemakkelijk het maximaal aantal sterren scoort. Naarmate je verder komt, wordt de moeilijkheidsgraad geleidelijk opgeschroefd.

3. Flockers zit vol met content

Er is genoeg te doen in Flockers. Zo zijn er standaard 60 levels aanwezig en talloze extra werelden om te verkennen. Het voltooien van deze werelden doe je in principe met een aantal standaard schapen, maar er zijn ook speciale soorten te ontdekken, wat de game leuk maakt voor verzamelaars.

Daarnaast werk je tijdens het spelen toe naar verschillende prestaties, die je vervolgens in Game Center terugvindt. Uiteraard is ook Facebook geïntegreerd in Flockers, zodat je je scores met vrienden en familie kunt vergelijken.

Flockers downloaden

Genoeg redenen dus om Flockers te spelen. Wil je de game eens uitproberen, dan kun je ‘m via de onderstaande link downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over iOS 8 en 211MB aan vrije opslagruimte. Flockers heeft een tijdelijk verlaagde prijs van 1,99 euro en is daarnaast geoptimaliseerd voor de schermen van de iPhone 6 en 6 Plus.

Flockers

Team17 Digital Limited

Gratis via App Store

Flockers
Flockers
Flockers
Flockers
Flockers
Flockers
Flockers
Flockers
Flockers
Flockers
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu