Flitsmeister update verfrist design en voegt handige functies toe

Gijs Ettes
19 januari 2014, 13:04
1 min leestijd
Flitsmeister update verfrist design en voegt handige functies toe

De onlangs doorgevoerde Flitsmeister update voorziet de populaire flitser-app van een opgefrist uiterlijk en enkele handige nieuwe functies.

Flitsmeister update

De Flitsmeister update brengt een frisser en strakker design met zich mee dat perfect past in iOS 7. Daarnaast is de flitser-app, die inmiddels meer dan 400.00 actieve gebruikers heeft, voorzien van een automatische dag- en nachtmodus en geeft hij real-time meldingen voor nadere files en flitsers. Het dashboard is onder handen genomen en toont alleen meldingen die relevant zijn. Verder wordt bij trajectcontroles naast je huidige snelheid ook je gemiddelde snelheid weergegeven; ideaal dus om onnodige boetes te vermijden als je even niet goed op je snelheid let.

Flitsmeister update downloaden

Flitsmeister is dan ook de koning onder de file- en flits-apps. De app geeft je een overzicht van alle mobiele flitsers, files, trajectcontroles en flitspalen, waardoor je – als het goed is – nooit meer een prent ontvangt. Flitsmeister draait op de achtergrond als jij in de auto zit en geeft een melding als je in de buurt van een flitser komt. De app is 22,1MB groot en werkt met iOS 7 of hoger.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store

Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu