Flitsmeister iOS-update toont nu waar andere gebruikers zijn
Wouter Nijsen

De populaire verkeers-app Flitsmeister is toe aan versie 4.5. Een update laat onderweg andere gebruikers zien en voegt ondersteuning voor de iPhone 6 toe.

Flitsmeister iOS-update

Flitsmeister iOS-updateDe update voor de verkeers-app past het design aan voor de grotere schermen van de iPhone 6 en 6 Plus. Hierdoor ziet de app er niet meer uitgerekt uit, maar wordt er gebruik gemaakt van de hogere resolutie displays. De voornaamste toevoeging van de update is de mogelijkheid om onderweg andere Flitsmeister-gebruikers in de app te zien, zodat je bijvoorbeeld weet hoeveel gebruikers er precies voor jou rijden.

Ook worden files en flitsers nu door Flitsmeister uitgesproken, iets wat de verkeersveiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de app ten goede komt. Dit betekent dat je nu tijdens het rijden te horen krijgt of en hoeveel files en vertragingen bij jou in de buurt zijn. Voorheen werden deze alleen op het scherm van je iPhone getoond, waardoor je niet altijd je ogen op de weg kon houden.

Als gebruiker van de PRO-versie van Flitsmeister zul je ook merken dat de huidige- en maximumsnelheid nu onderaan in het menu getoond worden, wanneer je de zogenoemde drive-modus hebt ingeschakeld. Tot slot zijn er de gebruikelijke bugfixes doorgevoerd, zodat je tegen minder foutjes aanloopt en is de tabbar aangepast zodat deze rustiger oogt.

Flitsmeister downloaden

Mocht je de Flitsmeister-app nog niet op je iPhone hebben staan, dan kun je ‘m in de App Store of via onderstaande link gratis downloaden. Voor de installatie is iOS 7 of hoger en minimaal 32,1MB aan opslagruimte vereist.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

10 (58 reviews)
Gratis via App Store

Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister

Lees meer over apps

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.