De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Flitsmeister nog vóór eind maart naar België

Gijs Ettes
30 januari 2015, 14:40
2 min leestijd
Flitsmeister nog vóór eind maart naar België

Flitsmeister, wat ons betreft de koning onder de file- en flits-apps, wordt nog vóór het einde van dit kwartaal in België beschikbaar, zo laat het bedrijf aan iPhoned.nl weten. Flitsmeister heeft een investering van het Belgische Be-Mobile ontvangen om haar ‘internationale ambities’ waar te maken.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister in België

Flitsmeister in België

De komende twee jaar gaat Flitsmeister zich richten op het verbeteren van de veiligheid van de file- en flits-app en de implementatie ervan in auto’s. Als eerste zal Flitsmeister worden gelanceerd in België, en op termijn worden meer landen aan het lijstje toegevoegd. Welke dat precies zijn, maakt het bedrijf niet bekend. Wel moet Flitsmeister in België vóór eind maart beschikbaar zijn, zo laat het bedrijf in gesprek met iPhoned.nl weten.

Flitsmeister is in enkele jaren uitgegroeid tot een van de populairste verkeers-app, zowel op iOS als Android. Momenteel telt de community ruim 700.000 gebruikers en de file- en flitsinformatie van Flitsmeister is regelmatig op de radio te horen.

Flitsmeister wil haar services niet alleen uitbreiden naar het buitenland, maar ook de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van haar app verbeteren. Zo moet deze gebruikers beter alarmeren over gevaarlijke situaties op de weg, zoals stilstaande voertuigen. Ook moet Flitsmeister in zoveel mogelijk auto’s worden geïntegreerd.

Recente update

Flitsmeister iOS-update

Onlangs is Flitsmeister van een update voorzien die ondersteuning voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus toevoegde. Daarnaast werd de mogelijkheid geïmplementeerd om onderweg andere Flitsmeister-gebruikers in de app te zien. Op die manier weet je hoeveel gebruikers er precies voor jou rijden.

Ook worden files en flitsers sinds de laatste update door uitgesproken, iets wat de verkeersveiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de app ten goede komt. Dit betekent dat je nu tijdens het rijden te horen krijgt of en hoeveel files en vertragingen bij jou in de buurt zijn. Voorheen werden deze alleen op het scherm van je iPhone getoond, waardoor je niet altijd je ogen op de weg kon houden.

Gebruikers van de Pro-versie kunnen sinds kort de huidige- en maximumsnelheid onderaan de app laten weergeven, mits de zogenoemde drive-modus is ingeschakeld. De laatste versie van Flitsmeister kun je gratis downloaden via onderstaande link.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store

Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu