De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Flitsmeister nu ook beschikbaar op Belgische wegen

Rutger Otto
27 oktober 2015, 12:16
2 min leestijd
Flitsmeister nu ook beschikbaar op Belgische wegen
Flitsmeister

Flitsmeister

Gratis

Reviewscore

9

De populaire verkeers-app Flitsmeister is nu ook klaar voor gebruik op het Belgische wegennet. Met Flitsmeister word je gewaarschuwd voor flitsers, files en trajectcontroles.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister België

flitsmeister apple watch

De van oorsprong Nederlandse app Flitsmeister gaat de grens over. Eerder dit jaar kondigde Flitsmeister al een uitbreiding naar België aan, nu is het (met wat vertraging) zo ver. De app is helemaal klaargemaakt zodat hij ook op de Belgische wegen werkt.

Belgen (of anderen die door België rijden) kunnen met Flitsmeister zorgen dat je tijdig gewaarschuwd wordt voor verschillende dingen, waaronder flitsers en files. Naast deze functies is nu ook de gewenste taal in te stellen. De app is vanaf nu ook in het Frans en Engels beschikbaar. Daarmee wordt de app direct een stuk aantrekkelijker voor een grote groep potentiële gebruikers.

Uitbreiden naar andere landen

Flitsmeister hoopt de meest populaire verkeers-app van Europa te worden. De uitrol in België is daarom pas de eerste stap, de volgende is om Flitsmeister in de hele Benelux uit te rollen. Daarna is het de beurt aan landen als Duitsland, Frankrijk en Engeland.

“De eerste echte uitbreiding van Flitsmeister naar het buitenland is een feit”, zegt Jorn de Vries van Flitsmeister. “Het uitbreiden naar verdere landen zal nu in een hoog tempo volgen. Het doel is om Europa te veroveren en we gaan met het team alles op alles zetten om dit in een zo kort mogelijke tijd te realiseren.” Voor gebruikers van de Pro-versie komt er nog vóór de wintersportperiode ‘iets moois aan te komen waardoor de app in heel Europa al van grote waarde kan zijn’.

Flitsmeister downloaden

De nieuwe versie van Flitsmeister is gratis te downloaden in de App Store. Voor de installatie is iOS 8 of nieuwer benodigd. De app is niet alleen beschikbaar voor de iPhone, maar ook voor de Apple Watch. Daarmee krijg je bijvoorbeeld een trilling als er een flitspaal op komst is.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store

Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Bron: Flitsmeister
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu