Verkeers-app Flitsmeister nu beschikbaar op Apple Watch

27 juli 2015, 8:47
2 min leestijd
Verkeers-app Flitsmeister nu beschikbaar op Apple Watch
Flitsmeister

Flitsmeister

Gratis

Reviewscore

9

De iPhone-versie van de Flitsmeister-app is na een update ook klaar om op je pols geïnstalleerd te worden. Bekijk je reis en flitsers nu op de Apple Watch.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister Apple Watch-app

Mensen met een Apple Watch die Flitsmeister vaak op de iPhone gebruiken, kunnen nu ook functies van de app op de smartwatch gebruiken. Flitsmeister heeft zijn iPhone-app geüpdatet naar versie 5.1 en maakt het mogelijk om snelle informatie over je rit te tonen.

De app op de Apple Watch maakt gebruik van je thuis- en werklocatie zoals je die op de iPhone-app hebt ingesteld. Op je pols kun je vervolgens snelle informatie over de rit inwinnen: bekijk de vertraging onderweg, hoe lang de reistijd is en hoe laat je precies aankomt. Vanaf de Apple Watch kun je Flitsmeister direct in- en uitschakelen. Daarbij hoort een piepje als je start en een ander geluidje als je hem stopzet.

Als je een nieuwe route instelt op de iPhone, pakt hij hem niet direct op de Apple Watch. Dat is jammer. Wel toont de app naast reisinformatie ook andere informatie die op locatie gebaseerd zijn. Zo krijg je notificaties als er een flitspaal in aantocht is en kun je zien hoe hard je er mag rijden. Daarnaast kun je met een tik op het scherm direct aangeven of de flitsers er nog staan.

Ook vernieuwingen op de iPhone

Naast de Apple Watch-app is ook de iPhone-app van Flitsmeister verbeterd. Nu staan er ook incidenten in de app. Je wordt dan tijdens het autorijden op de hoogte gehouden van afgesloten rijstroken en of er aan de weg wordt gewerkt. Ook waarschuwt de app als je een ongeval nadert. Dit wordt allemaal door een stem in de app voorgelezen.

Flitsmeister downloaden

Flitsmeister is gratis te downloaden voor iOS 8 of nieuwer via de knop hieronder. De app heeft 36,7MB aan vrije opslagruimte nodig om geïnstalleerd te worden.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store

Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu