Pro-versie Flitsmeister: advertentievrij en snelheid checken
Wouter Nijsen

De populaire Nederlandse app Flitsmeister heeft voortaan een Pro-versie die je voor 3,59 euro kunt ontgrendelen. Deze versie is advertentievrij en laat je de maximumsnelheid checken terwijl je rijdt. Daarnaast kun je de statistieken van je reis en de geschiedenis van de flitsers in Nederland opvragen.

Flitsmeister appDe Flitsmeister app is in 3 jaar uitgegroeid tot één van de populairste Nederlandse apps: iedere maand wordt de dienst op alle platformen 500.000 keer geraadpleegd. In de applicatie kunnen automobilisten flitsers langs de wegen checken en zien waar er in Nederland allemaal files staan.

Na het installeren van de laatste update krijg je ook een sirenerader. Daarmee kun je voortaan zien wanneer er een ambulance met optische signalen in de buurt is. Gebruikers die vaak een flitser melden in de app kunnen dat in het vervolg makkelijker doen dankzij een overzichtelijker design.

Sirenerader gratis te gebruiken

De Flitsmeister update introduceert meer informatie over trajectcontroles. Ook zijn er gegevens op te vragen met betrekking tot hectometerpaaltjes, wegen en flitspalen. De sirenerader is overigens gratis te gebruiken. Je hoeft dus niet speciaal de Pro-versie te ontgrendelen.

Flitsmeister staat sinds 2010 in de App Store en helpt iedere dag het verkeer een beetje veiliger te maken: gebruikers krijgen een waarschuwing waar flitsers staan, maar kunnen ook flitsers melden. Automobilisten weten zo wanneer ze niet te hard moeten rijden.

Flitsmeister is gratis te downloaden in de App Store, weegt 22,1MB en werkt met iOS 7 of hoger. De makers benadrukken dat de standaard-app gewoon gratis blijft.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

10 (58 reviews)
Gratis via App Store

Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.