Flitsmeister app voor de iPhone is totaal vernieuwd

Redactie
12 september 2012, 7:26
1 min leestijd
Flitsmeister app voor de iPhone is totaal vernieuwd

De Flitsmeister applicatie voor de iPhone is totaal vernieuwd en heeft niet alleen een nieuw uiterlijk, maar ook nieuwe functies gekregen. Met deze app op je iPhone kun je veel geld en ergernis besparen.

Flitspalen en files

De nieuwe versie 3.0 van de Flitsmeister app biedt vanaf nu de mogelijkheid om de flitspalen en files op de kaart te zien tijdens het rijden. De kaart zal in de rijrichting meebewegen en zal ook je snelheid ten opzichte van de maximumsnelheden op de A-wegen en N-wegen vermelden. Ook kun je vanaf nu zien hoe lang je nog tot de file veroordeeld bent. De mobiele flitsers zijn op de kaart te herkennen aan de rode pictogrammen en de vaste flitspalen zijn blauw. De oranje pictogrammen geven een trajectcontrole aan. De streepjes op de weg laten de files zien.

Weergeven van files

Het is handig om de files op de kaart weer te wegen. Je kunt bijvoorbeeld zien wat de oorzaak is van een file als je erin terecht komt. Je ziet ook de lengte van de file en je eigen positie daarin. Verder biedt de Flitsmeister app nog meer informatie, zoals het verkeersnieuws van Autoblog.nl. Een goede verbetering ten opzichte van de oude versie is dat je geen waarschuwing meer ontvangt van de lokale flitspalen als je zelf op de snelweg rijdt.

Lees verder na de advertentie.

De app Flitsmeister kun je gratis downloaden op je iPhone.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister
Flitsmeister

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's