Flitsmeister 7.0 introduceert gesproken instructies, nieuw design en meer
Wouter Nijsen
Flitsmeister

Flitsmeister

Gratis

Onze score

8

De populaire Nederlandse app Flitsmeister is van een grote update voorzien. Het design is onder handen genomen, en het is voortaan ook mogelijk om met gesproken instructies te navigeren. We zetten de drie vernieuwingen van Flitsmeister 7.0 op een rij.

1. Navigeren met gesproken instructies

Het was al mogelijk om met Flitsmeister naar locaties te navigeren, zoals naar je thuis- of werklocatie, maar in versie 7.0 wordt de functie verder uitgebreid. Nieuw zijn de gesproken instructies, die je hoort wanneer je de instructie ook daadwerkelijk uitvoert. Doordat de Flitsmeister-app tijdens het rijden tegen je ‘praat’, hoef je (hopelijk) minder vaak op het scherm van je iPhone te kijken. Dat is natuurlijk ook een stuk veiliger.

2. Nieuw design

Misschien nog wel belangrijker is dat het design van de Flitsmeister-app is verbeterd. De applicatie oogt vooral een stukje overzichtelijker, omdat voor de kaart meer ruimte is. Hiervoor hebben de ontwikkelaars de schermpjes van waarschuwingen, snelheidsindicatoren en reistijden op een andere plek gezet. Hierdoor wordt de kaart van Flitsmeister niet bedekt door informatie die op dat moment even wat minder belangrijk is.

3. Andere kleine verbeteringen

Met de vorige versie van Flitsmeister konden gebruikers al hun aankomsttijd en locatie delen. Handig voor als je je vrienden en/of familie wil laten weten waar je op dat moment met de auto bent. Nieuw is dat anderen nu ook zien hoe hard je rijdt, waaruit ze bijvoorbeeld kunnen aflezen of je stil staat, vastzit in de file of weer onderweg bent.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Flitsmeister 7.0 voor iOS downloaden

De nieuwste versie van Flitsmeister is nu te downloaden in de App Store. Gebruik hiervoor de onderstaande link.

Download Flitsmeister in de App Store (gratis)

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

9 (105 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.