Flitsmeister krijgt gloednieuw design en maakt pro-functies gratis

Lars Paijmans
10 november 2016, 12:01
1 min leestijd
Flitsmeister krijgt gloednieuw design en maakt pro-functies gratis
Flitsmeister

Flitsmeister

Gratis

Reviewscore

8

De populaire verkeer-app Flitsmeister heeft sinds kort één miljoen actieve gebruikers. Reden genoeg voor een feestje dus, in de vorm van een grote update voor de app. Zodra je Flitsmeister 6.0 installeert heeft de app een nieuw design en zijn de Pro-functies voortaan gratis.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister 6.0 introduceert nieuw design

Flitsmeister is al jaren de app bij uitstek om tijdens het rijden op de hoogte te blijven van flitspalen, files en andere obstakels op de weg. Vanaf Flitsmeister 6.0 ziet de app er anders uit, met een design dat vooral overzichtelijker is. De knoppen zijn groter, de kleuren feller en zo is er meer gedaan om de app zo gemakkelijk mogelijk te maken voor mensen die achter het stuur zitten.

Flitsmeister 6.0

Zo is er een rij met tabblad onderin de app te vinden, zodat je gemakkelijk kunt wisselen tussen alle info die de app te bieden heeft. De knop om zelf een melding door te geven staat prominent in beeld, zodat je snel een flitser of ongeval kunt doorgeven aan de rest van de Flitsmeister-gebruikers. Om Flitsmeister 6.0 nog overzichtelijker maken zijn de nieuwsupdates verwijderd. Dit moet afleiding tijdens het rijden voorkomen, terwijl je door nieuwe afbeeldingen en korte info geen belangrijke info mist.

Gratis pro-functies

De meest opvallende verbetering is echter het gratis maken van de functies die tot voorheen alleen voor Pro-leden beschikbaar waren. Zo kun je nu precies zien hoe ver je met de app gereden hebt en hoeveel flitsers je doorgegeven hebt. Betalende leden kunnen de app echter zonder reclames gebruiken en krijgen binnenkort meer exclusieve pro-functies. De Flitsmeister 6.0 update is vanaf nu beschikbaar voor iOS. Reden genoeg om deze even te installeren voordat je vandaag weer de weg op gaat.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu