Flipboard update maakt nieuws-app sneller
Roel van Hout

Een mooi vormgegeven, en daarom populaire, app voor het lezen van nieuws en bijhouden van sociale media is Flipboard. Een Flipboard update brengt snelheid en wat uiterlijke tweaks met zich mee.

Klaar voor iOS 7 was de app al langer: omstreeks de release van de laatste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem werd de app al bijgewerkt. Daarbij gingen de ontwikkelaars verder dan de meeste anderen, door het kijkdoos-effect in de app in te bouwen.

Flipboard updateAls je je iPhone kantelt, verschuiven daardoor de schermvullende afbeeldingen. Van dergelijke grote visuele tweaks is in de laatste Flipboard update geen sprake. Wel nieuw is dat je de tekstgrootte kunt aanpassen.

De update draait met name om snelheid: niet geheel toevallig op de dag waarop de iPad Air en nieuwe iPad Mini in de verkoop gingen, toch de platformen waarop Flipboard het meest tot zijn recht komt.

Meer snelheid na Flipboard update

Dat wil echter niet zeggen dat de iPhone-versie onbruikbaar is, integendeel: het is simpelweg allemaal wat kleiner. Maar zeker na deze update, die de app aanzienlijk sneller maakt, is het een prima app om je nieuws en sociale media mee bij te houden. Pagina’s en afbeeldingen laden sneller, wat de Flipboard-ervaring zeker ten goede komt.

De Flipboard update is gratis te downloaden in de App Store!

Flipboard: Nieuws van onze tij

Flipboard Inc.

9 (28 reviews)
Gratis via App Store
Flipboard: Nieuws van onze tij
Flipboard: Nieuws van onze tij
Flipboard: Nieuws van onze tij
Flipboard: Nieuws van onze tij
Flipboard: Nieuws van onze tij

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.