Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Flipboard 4.0 maakt slimme tijdschriften van je interesses

Erwin Vogelaar
8 februari 2017, 19:33
2 min leestijd
Flipboard 4.0 maakt slimme tijdschriften van je interesses
Flipboard

Flipboard

Gratis

Reviewscore

7,5

Nieuws-app Flipboard heeft een behoorlijke update gekregen. Flipboard 4.0 voegt een compleet nieuw design toe, met artikelen over je interesses in slimme digitale tijdschriften.

Lees verder na de advertentie.

Flipboard 4.0

De app Flipboard heeft een flinke update gehad met een compleet nieuw design. Dit design is volgens de bedenkers bedacht om de manier waarop mensen de app gebruiken tegemoet te komen. De app wordt namelijk niet alleen meer gebruikt om enkel het nieuws bij te houden. Gebruikers zijn Flipboard steeds meer gaan gebruiken om artikelen over hun passies te lezen. De nieuwe versie van de app richt zich daar op.

https://www.youtube.com/watch?v=JAuLcz8yaiQ

Dit doet de app slim. Je krijgt allereerst de bekende categorieën voorgeschoteld, zoals fotografie, sport, reizen of gaming. Deze categorieën kennen we ook wel van andere apps, maar zijn zo algemeen dat je alsnog regelmatig berichten ziet die je niet boeien. Daarom zijn er nu ook subcategorieën toegevoegd zodat je binnen de categorie exact kunt aangeven wat jij leuk vindt. Hiervoor tik je op de zwarte balk onder het magazine van die categorie. In de Nederlandse versie zien we deze optie nu echter niet terug, waardoor de update wat tegenvalt. Hopelijk worden deze subcategorieën voor Nederlandse bronnen op een later moment nog toegevoegd.

Vanuit je voorkeuren worden slimme tijdschriften gemaakt per categorie. Deze tijdschriften zitten vol met artikelen. Door op een hartje bij een artikel te drukken kun je aangeven wat je leuk vindt. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat anderen sneller dit artikel zien, maar ook dat Flipboard beter snapt wat jij leuk vindt. Vervolgens zul je meer van dat soort artikelen tegenkomen in het tijdschrift. Hoe goed dit werkt zal de lange termijn uit moeten wijzen.

Flipboard downloaden

Flipboard 4.0 is gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je 81,6MB vrije ruimte nodig. Tevens moet je minimaal iOS 9.0 draaien. Flipboard biedt ook een Apple Watch-app.

Flipboard

Flipboard Inc.

Gratis via App Store

Flipboard
Flipboard
Flipboard
Flipboard
Flipboard
Flipboard
Flipboard
Flipboard
Flipboard
Flipboard
Categorie: Nieuws

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's