Flinke update voor Dropbox

Binnenkort kom er een grote update voor Dropbox gebruikers. De ontwikkelaar gaat een foto uploaddienst lanceren, de nieuwe dienst is al beschikbaar voor Android.

Dropbox

Dropbox is een populaire cloud dienst in de vorm van een iPhone app. De dienst is te vergelijken met iCloud, bij de dienst kun je zelf bepalen wat je wilt uploaden. Wanneer je een bestand upload kun je er vervolgens weer bij vanaf bijvoorbeeld een computer of tablet, je hoeft alleen in te loggen.

Nieuwe foto uploaddienst

Het bedrijf achter Dropbox heeft bekendgemaakt dat ze een nieuwe dienst beschikbaar gaan maken voor de iPhone. De foto uploaddienst is vandaag beschikbaar gekomen voor Android.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Met de nieuwe update kun je met één klik een foto uploaden. De foto wordt niet verkleint en behoudt dus het originele formaat. Wanneer je de betreffende foto vanaf een ander apparaat wilt zien is dat dus in hoogwaardige kwaliteit.

Het wordt ook mogelijk om in stellen dat foto’s automatisch geüpload moeten worden.

Wanneer de applicatie ook voor de iPhone beschikbaar komt is nog niet precies duidelijk, hij zit er wel aan te komen. Het is dus nog even wachten. Voor Android gebruikers is de nieuwe update wel al beschikbaar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.