Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Nieuwe vliegtracker-app Flighty ademt vooral gemak

Florence Peeters
25 juli 2019, 17:11
2 min leestijd
Nieuwe vliegtracker-app Flighty ademt vooral gemak
Flighty – Live Flight Tracker

Flighty – Live Flight Tracker

Gratis

Steeds maar in je mailbox zoeken naar je vluchtgegevens of niet weten waar je precies online moet inchecken. Met de gloednieuwe app Flighty heb je alle informatie over je vliegreizen op één overzichtelijke plek.

Lees verder na de advertentie.

Flighty haalt stress weg bij vliegen

Of je nou voor het eerst op zonvakantie gaat of regelmatig zakenreisjes maakt; niemand wil gedoe met zijn vlucht. Met dat in het achterhoofd is Flighty in de App Store verschenen. De app laat je onbeperkt vluchten toevoegen, waarna je meteen ziet over hoeveel dagen een vlucht is, wat het verschil in tijdzone is en meer.

Vluchten toevoegen doe je simpelweg door het vluchtnummer of vliegveld waar je vertrekt in te voeren en de juiste datum te kiezen. Flighty houdt vervolgens automatisch alle informatie bij over jouw vlucht, waaronder vertragingen of veranderingen van de gate bijvoorbeeld.

Flighty

Dit zit in een simpel en mooi vormgegeven jasje, waar op een wereldkaart duidelijk jouw geplande vluchten te zien zijn. Bovendien biedt de app de mogelijkheid om direct online in te checken en kun je je agenda ermee synchroniseren.

Vanaf 25 uur voordat je vlucht vertrekt, wordt dat vliegtuig al nauwlettend in de gaten gehouden. Heeft de voorgaande lijnvlucht bijvoorbeeld problemen of vertraging? Dan licht Flighty je alvast in dat dit mogelijk ook op jouw reis effect heeft.

Niet gratis, maar geen minpunt

Maar wil je zulke meldingen krijgen, dan is de app niet meer helemaal gratis. Want voor de meeste functies die deze app zo handig maken, moet je betalen. Enkel het toevoegen en bijhouden van je vluchten in de app is gratis, het voorspellen van vertraging en overige functies niet. Het is mogelijk om een maandabonnement te nemen van 8,99 euro per maand of voor een heel jaar te abonneren. Dan betaal je 49,99 euro.

Ga je in een paar maanden een wereldreis maken waarin je regelmatig vliegt, dan is de maandelijkse optie perfect. Moet je bijvoorbeeld voor je werk het hele jaar door regelmatig vliegreizen maken, dan is de jaarlijkse optie ideaal. Toch is dat geen groot minpunt voor deze app.

Flighty neemt namelijk het gedoe weg dat je steeds in je mail of op websites van luchtvaartmaatschappijen je vluchtdetails moet checken. Wat ons betreft springt de vertraging-voorspellende functie er hierbij uit. Je weet ruim op tijd waar je aan toe bent, zodat je niet snel vast komt te staan op het vliegveld met een vertraagde of geannuleerde vlucht.

Flighty – Live Flight Tracker

Global Flight, Airport, & Airline Status Tracker LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu