FlightBoard gratis iPhone app van de week
Redactie

In de App Store is de applicatie FlightBoard voor de iPhone tot gratis app van de week benoemd. Iedereen kan profiteren van het gratis installeren van deze handige app waarmee toegang wordt verkregen tot reisinformatie over luchthavens.

Reisinformatie

Met de FlightBoard app op je iPhone hoef je op het vliegveld de borden met vluchtinformatie niet meer in de gaten te houden. Je kunt namelijk door de betreffende luchthaven in de app te selecteren meteen een bord met de beschikbare reisinformatie te zien krijgen. Je ziet dus gelijk naar welke gate je moet gaan waar je vlucht vertrekt. Verder is het handig om de app te hebben als je passagiers moet afhalen, want er wordt ook informatie gegeven over vliegtuigen die aankomen op de luchthaven. Er zijn in totaal zestienduizend luchthavens waar informatie over beschikbaar is en Schiphol, Brussel en Eindhoven behoren tot dat aantal.

Actuele informatie

Doordat de informatie van de FlightBoard app elke vijf minuten wordt ververst, is er altijd sprake van actuele informatie. Je krijgt trouwens ook inzicht in eventuele annuleringen of vertragingen van het vliegtuig. Er wordt met kleurcodes gewerkt om wijzigingen in het reisschema onder de aandacht te brengen. Indien de kleur oranje verschijnt, dan is er sprake van een vertraagd vliegtuig en rood staat voor annulering van de vlucht.

Download de app FlightB oard deze week de gratis op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.