Flickr voor iPhone krijgt flinke update
Roel van Hout

Flickr voor iPhone is al jaren een geliefde app onder gebruikers van de fotosite, maar er ontbrak nog wel het een en ander aan de app. Dankzij een flinke update is daar echter geen sprake meer van.

De Flick voor iPhone app maakte namelijk gebruik van een standaardset aan tools voor het bewerken van foto’s, genaamd Aviary. Precieze tools zijn in talloze andere apps te vinden. Kortom wel wat vreemd voor de app van één van de meest populaire fotosites.

Dankzij de update is dat probleem nu verholpen: de Flickr app heeft vanaf nu 14 filters, die stuk voor stuk handmatig zijn aan te passen qua bijvoorbeeld scherpte, kleur en verzadiging.

Flickr voor iPhone biedt uitgebreide fotografie-mogelijkheden

Daarnaast is het nemen van foto’s met de app ook verbeterd. Je kunt nu in het beeld tikken om de camera op een bepaald punt te laten focussen, en net als bij de standaard camera app kun je een raster in beeld laten verschijnen. Het is de vraag hoeveel mensen echt foto’s zullen gaan maken met de app – Flickr wordt toch het meest gebruikt om met duurdere en professionelere camera’s genomen foto’s online op te slaan – maar dat het enigszins is uitgebreid, is wel een eervolle vermelding waard.

De app is gratis te downloaden in de App Store!

Flickr

Yahoo

9 (26 reviews)
Gratis via App Store
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.