Flickr iOS-app laat je voortaan foto’s automatisch uploaden
Wouter Nijsen
Flickr

Flickr

Gratis

Onze score

8

De bekende en populaire fotodienst Flickr heeft een flinke update uitgebracht voor de iOS-app. De applicatie kan voortaan foto’s automatisch uploaden en is visueel onder handen genomen.

Vernieuwde Flickr iOS-app

Het was alweer een tijdje geleden dat de officiële Flickr-app voor iOS werd bijgewerkt. Versie 4.0 van de app brengt veel nieuws met zich mee. De grootste nieuwe feature is de zogenoemde Auto-Uploadr, die het mogelijk maakt om al je foto’s automatisch te uploaden naar Flickr.

Standaard voorziet de app je van 1 terabyte aan opslagruimte, dus je kunt heel wat foto’s, video’s en andere bestanden bij de dienst kwijt. Je kunt de functie inschakelen door de app simpelweg na de update te openen, waarna je wordt gevraagd of je foto’s wilt overhevelen. Opgeslagen foto’s blijven overigens privé, tenzij je ervoor kiest om ze te delen met anderen.

Flickr iOS-app

Ook is de Flickr iOS-app voorzien van geheel nieuw uiterlijk, waarbij de toegevoegde Camera Roll het meest in het oog springt. Deze nieuwe feature gebruik je om door je foto’s te bladeren, ze te organiseren en eventueel te delen. Wel opvallend is het feit dat de Camera Roll verdacht veel lijkt op de standaard filmrol van iOS-apparaten.

Tot slot bevat de vernieuwde Flickr-app een optie om foto’s direct naar Instagram te delen. Ook zijn er achter de schermen wat veranderingen doorgevoerd, waardoor de app voortaan soepeler draait.

Flickr voor iOS downloaden

De vernieuwde Flickr iOS-app is gratis via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie is iOS 8 of nieuwer en 60,8MB aan vrije opslagruimte benodigd.

Flickr

Yahoo

7 (12 reviews)
Gratis via App Store

Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.