Flickr iOS 7 update verschenen

Vandaag is een Flickr iOS 7 update verschenen. Dankzij de update worden je foto’s automatisch naar Flickr geupload.

Flickr, onderdeel van Yahoo, is al jaren een populair online portfolio voor professionele én amateurfotografen. Eerder dit jaar stelde Yahoo voor iedere Flickr-gebruiker gratis 1 terrabyte aan opslagruimte beschikbaar. Ook bij Apple zijn ze gecharmeerd van de dienst, getuige het feit dat met het verschijnen van iOS 7 Flickr zit ingebakken in Apple’s mobiele besturingssysteem.

Flickr iOS-7 update

Dankzij de Flickr iOS 7 update is het nu mogelijk om iedere foto die je neemt automatisch te uploaden naar de server van Flickr. Het is qua werking vergelijkbaar met Apple’s eigen Fotostream, maar zal door fotografie-adepten ongetwijfeld met gejuich worden ontvangen: het scheelt immers weer een handeling.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Flickr iOS 7 update staat eerst bewerken nog wel toe

De in de app ingebouwde editor is overigens wel nog te gebruiken voordat foto’s daadwerkelijk naar Flickr worden gestuurd. De update voegt daarnaast een ‘auto-straighten’-functie aan de editor toe, waarmee je foto’s nog gauw even recht kunt zetten. Ten slotte worden wat bugs met betrekking tot aanmelden bij Google dankzij de update opgelost.

Flickr is gratis te downloaden in de App Store!

Flickr

Flickr, Inc.

8,4 (549 reviews)
Gratis via App Store
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr
Flickr

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.