Oefen je voetbalskills met de gratis App van de Week Flick Kick Football
Redactie
Flick Kick Football

Flick Kick Football

€2,29

Met het oog op de verloren EK-kwalificatiewedstrijd gisteravond is Apples gratis App van de Week misschien een aanrader voor ons elftal. Met deze app oefen jij in ieder geval jouw voetbalskills.

Scoor met Flick Kick Football

Waar Arjen Robben gisteravond niet voorbij de verdedigingsmuur kwam met zijn vrije trap, is het in Flick Kick Football wel de bedoeling het muurtje te passeren en te scoren. Met de swipen-en-schieten-besturing geef jij door middel van een veegbeweging over het scherm aan waar de bal heen moet gaan. Zo kun je de baan van de bal veranderen, een lobje geven, de bal meenemen en over het veld schieten. Hoewel de besturing op het eerste gezicht simpel lijkt, vergt het enige oefening.

Interessant aan de game is dat de nostalgische graphics je terugbrengen naar de gouden voetbaljaren 70. Daarbij kun je onder meer je team en de bal helemaal naar jouw eigen smaak aanpassen. De game is daarnaast uitgerust met verschillende modi, waaronder multiplayer, een oefenspeltype, Bull’s Eye en een race tegen de klok waardoor het niet snel verveelt. Je resultaten zijn te delen met vrienden op social media. Flick Kick Football heeft van alles wat: strategie, skills, mooie graphics en uitdagende, maar eenvoudige besturing.

Download de game

Flick Kick Football is tot volgende week donderdag (10 september) gratis in de App Store te downloaden. Daarna betaal je de oorspronkelijke prijs van 1,99 euro. Download de game via de link hieronder. De app vereist 58,9 MB aan vrije ruimte en minimaal iOS 7.0.

Flick Kick Football

PikPok

8,0 (2 reviews)
€2,29 via App Store

Flick Kick Football
Flick Kick Football
Flick Kick Football
Flick Kick Football
Flick Kick Football

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.