Fleurop lanceert officiële applicatie
Redactie

Via applicaties kan je veel fysieke producten kopen. Men verwacht dat er de komende tijd nog veel meer zogenaamde ‘App-winkels’ zullen verschijnen. Onlangs is de applicatie van bloemenbezorger ‘Fleurop’ in de App Store verschenen. Met deze applicatie kan je via je iPhone bloemen betalen én versturen naar elk adres in Nederland.

Simpel, maar doeltreffend

De officiële applicatie van Fleurop is erg simpel. De applicatie bestaat slechts uit een paar onderdelen: Bestellen, Nieuws en Contact. Onder de tab ‘Bestellen’ zie je een aantal boeketten waaruit je je keuze kan maken. Bij elk boeket staat een afbeelding en de prijs. Als je een boeket wilt bestellen, hoef je er simpelweg alleen maar op te tikken. Vervolgens krijg je een scherm te zien waar je je gegevens kan invoeren.

Alleen betalen met creditcard

De applicatie staat het op dit moment alleen toe om te betalen met een creditcard. Dit zal voor veel mensen in Nederland een reden zijn om de applicatie niet te gaan gebruiken. Het wachten is dus op een update waarin de betaalwijze ‘Paypal’ aan de applicatie wordt toegevoegd, want veel Nederlanders zijn wel bereid om deze manier van betalen te gebruiken via de smartphone.

Fleurop is gratis te downloaden via de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.