Fijne update voor uitstekende toetsenbord-app Fleksy
Gijs Ettes

Fleksy Keyboard is één van onze favoriete alternatieve toetsenbord voor iOS. Dankzij de laatste update heeft het keyboard een nieuwe rij aanpasbare hotkeys gekregen waarin je veelgebruikte woorden of tekens kwijt kunt.

Aanpasbare rij hotkeys

flesky keyboardDe rij met hotkeys biedt ruimte voor een zevental knoppen met bijvoorbeeld veelgebruikte symbolen of woorden. Daarnaast brengt de update voor Fleksy Keyboard het Energy Pack met nieuwe geanimeerde thema’s (1,99 euro), alsmede twee andere extensies.

Met de Magic-extensie kun je het wereldbolletje linksonder vervangen door een emoji, komma of annuleerknop. Daarnaast kun je langer op de globe drukken voor meer opties. De Heart Pops-extensie is speciaal bedoeld voor Valentijnsdag. Als je deze extensie activeert, krijg je hartjes te zien als je toetsen indrukt.

Vanuit de instellingen kun je daarnaast een hoofdlettergevoelige lay-out inschakelen en middels iCloud je woordenboeken synchroniseren met andere apparaten die je gebruikt. Tot slot lost de update enkele bugs op en zijn er knoppen toegevoegd in de landschapweergave op de iPhone. Deze zijn desgewenst uit te schakelen via de instellingen van Fleksy.

Meer over Fleksy Keyboard

Fleksy maakt gebruik van geometrische intelligentie waardoor het volgens de ontwikkelaar mogelijk is om in een razend tempo volledige zinnen te typen, zelfs als je onderweg foutjes maakt. Door over het keyboard te vegen, kun je zinnen vormen en woorden verwijderen. Fleksy verbetert dankzij de slimme autocorrectie fouten die je maakt en kenmerkt zich door de toevoeging van ruim 600 emoji’s en verschillende thema’s waarmee je je toetsenbord naar wens vormgeeft.

De iPhone-versie van Fleksy kost 99 cent en ondersteunt standaard de Nederlandse taal. Versie 5.2 is 54MB groot en vereist minimaal iOS 8. Check ook ons overzicht met de beste Fleksy extensies van dit moment.

Fleksy- GIF, Web & Yelp Search

Fleksy, Inc.

8 (1 reviews)
Gratis via App Store

Fleksy- GIF, Web & Yelp Search
Fleksy- GIF, Web & Yelp Search
Fleksy- GIF, Web & Yelp Search
Fleksy- GIF, Web & Yelp Search
Fleksy- GIF, Web & Yelp Search

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.