Maak kennis met Flappy Beard: het bebaarde alternatief voor Flappy Bird

27 februari 2014, 12:40
1 min leestijd
Maak kennis met Flappy Beard: het bebaarde alternatief voor Flappy Bird

Flappy Beard is het zoveelste Flappy Bird alternatief dat gratis is te downloaden in de App Store. Wat onderscheidt deze game van de andere alternatieven? Lees verder om erachter te komen!

Lees verder na de advertentie.

Officieel heet het Flappy Bird alternatief overigens Flappy Beard Hipster Quest. De game werd ontwikkeld door Warrior General Games en laat je een klein bebaard mannetje besturen. De ‘hipster’ moet je langs grote blikken bier loodsen, terwijl je onderweg koffie verzamelt tegen je kater.

Het verschil met het reguliere Flappy Bird is dat je de game in landschapmodus speelt, in plaats van portretmodus. Daarnaast moet je op het scherm drukken om het mannetje te laten fladderen met zijn baard; laat je het scherm los, dan stort hij naar beneden. Door koffiemokken te verzamelen scoor je meer punten.

Flappy Beard is een pittig en geinig Flappy Bird alternatief, maar helaas is het niet mogelijk om je topscore met andere spelers te delen. Je zult het dus moeten doen met screenshots om jouw prestaties in de game aan de wijde wereld te laten zien. Verder zijn de graphics en muziek in de game lekker retro en zijn er gelukkig geen advertenties die afleiden van de gameplay.

Flappy Beard downloaden

Via de link hieronder kun je Flappy Beard downloaden. Het Flappy Bird alternatief is gratis, reclamevrij en vereist iOS 6 of hoger. De downloadgrootte bedraagt 26,4MB.

→ Vind meer leuke spellen op onze iPhone games-pagina!

Het laatste nieuws over Flappy Bird:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu