Fit de zomer in met je iPhone

Redactie
8 april 2012, 16:44
2 min leestijd
Fit de zomer in met je iPhone

De lente begint nu al echt door te breken, afgezien van de afgelopen week, over een paar maanden is het weer tijd om naar het strand te gaan! Daar kan je natuurlijk niet verschijnen met je flubberbuik of lovehandles, tijd om daar iets aan te gaan doen. Je beste maatje, je iPhone, kan je daar ook uitstekend bij helpen. Hier enkele applicaties die je helpen om fit de zomer in te gaan!

Nike Training Club

Wil je graag work-outs doen maar reikt je fantasie niet verder dan een paar push-ups en crunches? Dan is deze app geschikt voor jou! Deze applicatie van Nike bevat een scala aan work-outs, inclusief begeleidende filmpjes. Je hebt cardio work-outs, deze zijn voor je hart en bijvoorbeeld ook work-outs waarbij je je lichaam gespierder maakt. Ook hoef je niks in huis te hebben om te beginnen aan deze work-outs, maar bij veel oefeningen zijn gewichtjes en een medicijnbal wel handig. De applicatie is helemaal gratis, door de filmpjes neemt het wel veel opslagruimte in van je iPhone.

[app 419151461]

nike training club

200 sit ups

Om een wasbordje of gewoon een platte buik te krijgen zijn de Nike work-outs niet voldoende, je kan daarnaast ook de 200 sit-ups applicatie gebruiken. Na een instaptest wordt een programma voor je samengesteld met setjes sit-ups in een bepaalde hoeveelheid die je drie keer per week moet uitvoeren. Elke les worden deze hoeveelheden verhoogd, totdat je uiteindelijk 200 sit-ups achter elkaar kan doen.

Lees verder na de advertentie.

200 sit ups
[app 302001331]

Hardlopen

Trek je sportschoenen aan en ga voor een blokje om! Nu het mooi weer wordt is het echt een aanrader om buiten te sporten. Voor de iPhone zijn diverse hardloop-applicaties in omloop, deze tracken je afgelegde route en kunnen ook nog eens je snelheid bijhouden. Voorbeelden van deze apps zijn RunKeeper, Sports Tracker en Runtastic.
hardlopen iphone siri

[app 300235330] [app 426684873] [app 336599882]
Categorie: Sport
Spotlights: Hardlopen, RunKeeper

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's