Firmware 3.0: Stilte na de storm?

Redactie
18 juni 2009, 10:06
1 min leestijd
Firmware 3.0: Stilte na de storm?

Na een heftige dag voor de servers van Apple lijkt alles weer stabiel te zijn. Meteen na het publiceren van de nieuwe versie van de iPhone firmware (3.0) liep alles vast. Door de ongekende belangstelling naar de firmware, werd de massale vraag naar de firmware de servers teveel.

Hierdoor vielen niet alleen  de downloads van vele gebruikers regelmatig uit, maar ook viel de activeer-dienst regelmatig weg door de grote hoeveelheid mensen. Dit was voor sommigen erg frustrerend.

Zoals ik hier boven vermeldde is alles weer redelijk stabiel op dit moment. De activeer-dienst lijkt het weer prima te doen, en er zijn geen meldingen meer over time-outs tijdens het downloaden van de firmware.

Applicaties

Op dit moment kunnen we ons ogen dus ergens anders op richten. Een advies van mij is om eens goed op de App Store te gaan letten. Veel applicaties zullen updates krijgen, waardoor ze beter werken onder firmware 3.0. Ook zullen er naar verwachting duizenden applicaties bij komen deze dagen. Deze applicaties zullen bijna allemaal gebruik gaan maken van de nieuwe SDK-functies, zoals push-notifications en bluetooth. Dit kan ons leuke, originele applicaties opleveren!

Lees verder na de advertentie.

Een applicatie die nu al gebruik maakt van push-notifications is Tap Tap Revenge 2 (gratis). Als je door een vriend wordt uitgedaagd zal je een push-berichtje ontvangen waarmee je direct de high-score van je vriend kan verbeteren.

Op wat voor applicaties zitten jullie te wachten?

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's