De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Downloaden maar! Fire Emblem Heroes is nu beschikbaar in Nederland

Lars Paijmans
2 februari 2017, 9:06
2 min leestijd
Downloaden maar! Fire Emblem Heroes is nu beschikbaar in Nederland
Fire Emblem Heroes

Fire Emblem Heroes

Gratis

Fire Emblem Heroes, Nintendo’s tweede iOS-game na Super Mario Run is vanaf nu te downloaden voor je iPhone en iPad. Lees hier alles over de Fire Emblem Heroes release.

Lees verder na de advertentie.

Fire Emblem Heroes release in Nederland

Fire Emblem Heroes is de eerste keer dat de populaire strategiegame Fire Emblem de overstap maakt naar een smartphone. In de game stel je een leger samen van verschillende helden, die allemaal hun eigen sterke en zwakke punten hebben.

Fire Emblem Heroes release

Het samenstellen en uitbouwen van je team is erg belangrijk, en bepaalt of je de gevechten tegen andere legers wint. Na het uitkiezen van je manschappen, neem je het tegen anderen op in tal van verschillende levels. Hier verplaats je de Heroes om beurten over een veld en ga je de strijd met elkaar aan. Dit maakt Fire Emblem Heroes een stuk complexer dan Super Mario Run, al heeft de game een uitgebreide inleiding die je stap voor stap kennis laat maken met alle onderdelen van het spel.

Omdat de Fire Emblem Heroes release nog maar net heeft plaatsgevonden, lijken de servers nog erg instabiel te zijn. Zo kregen wij tijdens de installatie de nodige foutmeldingen. Door regelmatig op ‘Retry’ te drukken, lukte het uiteindelijk om de download van 80MB te voltooien. Belangrijk om te onthouden is dat Fire Emblem Heroes net als Super Mario Run continu een internetverbinding nodig heeft om te werken.

Volledig gratis te spelen

In tegenstelling tot Super Mario Run is Fire Emblem Heroes volledig free to play. Het volledige spel is dus uit te spelen zonder geld uit te geven, al kun je dit natuurlijk wel doen. Zo staat het ontgrendelen van nieuwe personages centraal, wat met zogenaamde Orbs gebeurt. Deze Orbs kun je vrijspelen, maar als je daar niet op wil wachten kun je ze ook aanschaffen. Nintendo kreeg destijds de nodige kritiek voor het prijskaartje van €9,99 dat aan Super Mario Run hing.

Fire Emblem Heroes

Nintendo Co., Ltd.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu