Finger Paint, lekker vingerverven op je telefoon

Redactie
26 februari 2009, 17:11
1 min leestijd
Finger Paint, lekker vingerverven op je telefoon

Waarschijnlijk ben je voor vingerverven nu wel even te oud, maar als je toch nog even kind wilt zijn is Finger Paint echt iets voor jou. Met deze applicaties kan je je hele scherm vol kliederen met verf.

Door de vele verschillende kleuren, verschillende streep-diktes en de variabele dichtheid van de kleur, kan je mooie tekeningen maken. Na enige oefening kan je goed tekenen en schrijven met deze applicatie.

Lees verder na de advertentie.

Finger Paint in gebruik

Je kan deze applicatie gebruiken om onder de les of op het werk stil iemand iets duidelijk te maken door groot een tekst te schrijven of een tekening te maken. Door dit vervolgens te laten zien aan iemand, terwijl je je iPhone onder tafel houdt , kan je hem/haar de boodschap duidelijk maken. Natuurlijk kan je ook gewoon voor de lol een leuke tekening maken.

Conclusie

Finger Paint is een goed ontworpen applicatie waarmee je snel mooie tekeningen kan maken. Door de uitgebreide keuze aan kleuren en de vele lijn-opties is het zelfs voor de meest veeleisende gebruiker een goede applicatie, op de kinderachtige naam na.

Finger Paint is nu in de App Store te vinden voor 79 cent.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's