Final Fantasy I en II nu beschikbaar

Redactie
25 februari 2010, 13:45
1 min leestijd
Final Fantasy I en II nu beschikbaar

Reeds eerder had iPhoned.nl een aankondiging gedaan waarin stond vermeld dat Final Fantasy I en II zouden worden uitgebracht voor de iPhone en iPod Touch. De bijgevoegde trailer deed veel mensen kwijlen naar meer. Het grote moment is aangebroken, want sinds vandaag kan je beide versies in de App Store terugvinden.

Final Fantasy I

Het eerste deel werd in 1987 in Japan uitgegeven en gaf het startschot van Square’s belangrijkste spelserie Final Fantasy. In dit deel is het de bedoeling dat de spelers de rollen van ‘Light Warriors’ opnemen. Deze dragen allemaal één van de 4 elementaire lichtbollen bij zich. Maar de lichtbollen worden verduisterd door kwaadaardige krachten en het uiteindelijke doel is het licht op de lichtbollen te herstellen en zo de wereld te redden. De verkoopcijfers van de eerste versie waren enorm hoog, maar zal dit ook zo zijn voor de iPhone versie?

FINAL FANTASY

SQUARE ENIX

€ 8,99 via App Store

Final Fantasy II

Het tweede deel werd oorspronkelijk uitgebracht in 1988 en gaat over 4 vechters uit het koninkrijk Fynn. Hun ouders werden gedood tijdens een invasie van het rijk Palamecia. De keizer van dit laatste rijk heeft vele demonen opgeroepen om zo de wereld te overheersen. Maar de 4 jongeren konden al snel ontsnappen en richtten later een rebellenbasis op. Deze verzetten zich tegen het rijk Palamecia.

Lees verder na de advertentie.

FINAL FANTASY II

SQUARE ENIX

€ 8,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's