File info app tijdelijk onbruikbaar

Redactie
14 december 2008, 20:03
1 min leestijd
File info app tijdelijk onbruikbaar

Slecht nieuws voor de toch al geplaagde file rijders. De afgelopen maand werd ‘File Info‘ van Moop.Me (tevens bekend van iNap) ruim  40.000 keer gedownload, en vaak gebruikt. Daar komt nu helaas (tijdelijk) een eind aan.

File info app tijdelijk onbruikbaar

De ANWB heeft aan de jongens van Moop.Me laten weten dat zij de website, met daarbij de afdeling verkeersinformatie, onder handen gaan nemen. Dit betekent dat de ‘File  Info’ applicatie tijdelijk onbruikbaar wordt.

De applicatie is inmiddels al uit de Appstore verwijderd, en er wordt al gewerkt aan een update. De gebruiker zal echter een tijdje zonder moeten doen.

Lees verder na de advertentie.

Moop.Me raadt gebruikers van de app aan om thuis te blijven, en de Nederlandse wegen tijdens spitsuren te mijden, want het belooft een chaos te worden door het gebrek aan deze app (met een knipoog natuurlijk)!

Niet getreurd, een verbeterde update volgt

Er is wel een klein lichtpuntje te melden. De update wordt gelijk  aangegrepen om veel gevraagde verbeteringen door te voeren. Zo wordt  er, in samenwerking met een andere partner, gekeken naar de opmaak van  de kaarten en de interactie met de applicatie. Tevens wordt de  verkeersinformatie uitgebreider en vooral completer, zodat we nooit  meer onverwacht in de file staan!

Via: persbericht Moop.me

Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's