FIFA 2013 nu verkrijgbaar voor de iPhone
Redactie

EA Sports heeft de FIFA 13 uitgebracht voor de iPhone. Voetbalfans uit de hele wereld kunnen nu op elke plaats en op elk moment met elkaar verbonden worden. FIFA 13 biedt een nog realistischer voetbalervaring met nog meer opties.

FIFA 13

Maak je klaar voor het meest authentieke spel uit de App Store. Daag voetbalfans over de hele wereld uit met de nieuwste speltoptie online multiplayer. De realistische weergave maakt het spel nog completer en geeft je een levensechte ervaring. De iOS gamebesturing en de fantastische vormgeving maken dat de wedstrijden op je iPhone tot leven komen. Er is een nieuwe knop Skillmove beschikbaar, waarmee je met een makkelijke veeg de meest waanzinnige bewegingen kunt uitvoeren. Vrije trappen en penalty’s neem je vanaf nu op de perfecte manier dankzij de volledige touchbesturing. Je kunt ervaringspunten verdienen en tot een hoog niveau stijgen om daarmee een gewaardeerde status als speler op te bouwen.

Online multiplayer

De optie online multiplayer stelt je nu in staat om met je vrienden of andere fans uit de voetbalwereld FIFA 13 te spelen. Het spel bevat dertig officiële competitielicenties, meer dan vijftienduizend spelers en vijfhonderd teamlicenties. Heb je een geweldig voetbalmoment beleefd, dan kun je dat moment online delen door van de herhalingsfunctie gebruik te maken.

FIFA 13 is universeel en kan voor 5,49 euro op je iPhone geïnstalleerd worden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.