Met de FIFA 17 Companion is je Ultimate Team altijd in de buurt
Lars Paymans
EA SPORTS™ FIFA 19 Companion

EA SPORTS™ FIFA 19 Companion

Gratis

Onze score

8

Met de FIFA 17 Companion neem je jouw FIFA Ultimate Team overal mee naartoe. Verzamel je favoriete voetballers, neem het op tegen andere spelers en koppel de app aan de FIFA 17 game.

FIFA 17 Companion nu beschikbaar voor iOS

De zomer is voorbij en dat betekent dat er weer een nieuw FIFA-seizoen begint. Dit jaar neemt de iOS-app een prominentere rol in dan ooit tevoren. Met de FIFA 17 Companion van EA kun je verbonden blijven met je teams, zonder in de buurt van je spelcomputer of PC te komen.

De app draait voornamelijk om de FIFA Ultimate Team-modus, zodat je ook onderweg een nieuwe aanwinst voor je club kunt kopen. Om dit te doen moet je wel eenmalig je EA-account aan de app koppelen. Hierdoor kun je jouw iPhone aan de FIFA 17 game koppelen, ongeacht of je deez op de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 of PlayStation 3 speelt. Zonder FIFA 17 heb je dus ook niets aan deze app.

Ook kun je de opstelling wijzigen. Vooral het feit dat je overal toegang hebt tot de FIFA-winkel is goed nieuws voor fanatieke spelers. Zo mis je immers nooit die speciale aanbieding als je een dagje niet aan gamen toekomt.

Helemaal nieuw in de FIFA 17 Companion is de Squad Building Challenge. Hier verwissel je spelers uit je club door speciale Squads aan te maken. Hier voer je vervolgens allerlei uitdagingen mee uit, wat je met een beetje geluk nieuwe pakjes kaarten, munten en meer oplevert.

EA SPORTS™ FIFA 19 Companion

Electronic Arts

7 (315 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.